Delegacija skupine Jianlong je obiskala Liaoning Tuotai

2023-09-27 14:27

Delegacije podjetij Beijing Jianlong Heavy Industry Group Co., Ltd., Jilin Jianlong Steel Co., Ltd. in Heilongjiang Jianlong Steel Co., Ltd. so nedavno obiskale Liaoning Tuotai Intelligent Technology Co., Ltd. Namen tega obiska je okrepiti sodelovanje in izmenjave med Jianlong Group in Liaoning Tuotai.

Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system     Automatic intelligent coal char microscopic analysis system     Coke Column Forming Machine

Liaoning Tuotai Intelligent Technology Co., Ltd. je profesionalni proizvajalec instrumentov za pregled premoga z napredno tehnologijo in bogatimi izkušnjami. Beijing Jianlong Group, Jilin Jianlong Group in Heilongjiang Jianlong Group so velike podjetniške skupine, ki združujejo vire, jeklarsko in drugo industrijo. Upajo, da bodo s tem obiskom spoznali napredne tehnologije in izdelke Liaoning Tuotai ter raziskali priložnosti za sodelovanje.


Med obiskom je delegacija obiskala center za raziskave in razvoj podjetja Liaoning Tuotai in proizvodno delavnico ter imela poglobljene izmenjave in razprave z inženirji in tehniki podjetja. Strani sta opravili obsežno izmenjavo informacij o razvoju inuporaba avtomatskega inteligentnega petrografskega sistema za analizo premogovega koksa, stroj za površinsko obdelavo lahke pločevine za premog,popolnoma avtomatski stroj za oblikovanje lahkih listov s šestimi vzorci premoga in drugo opremo, ter se skupaj pogovorili o možnostih sodelovanja in načinu.


S tem obiskom je skupina Jianlong pridobila globlje razumevanje moči in tehnične ravni Liaoning Tuotai ter postavila temelje za prihodnje sodelovanje med obema stranema. Delegacija je izjavila, da bodo še okrepili sodelovanje, da bi skupaj spodbujali uporabo in razvoj inteligentne tehnologije v gradbeništvu ter strankam zagotavljali učinkovitejše in inteligentnejše rešitve.

 Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system     Automatic intelligent coal char microscopic analysis system     Coke Column Forming Machine

     

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.