Tehnične lastnosti 40KG spodnje testne koksarne

2024-09-23 15:20

Tehnične značilnosti 40KG spodnje testne koksarne

automatic intelligent coal coke petrographic analysis systemsimulated pressurized coke oven

【Uporablja se za sprejem toplotne trdnosti prihajajočega premoga! 】

Značilnost 1: Oprema je opremljena z elektrohidravlično dvižno napravo, ki lahko med preskusom samodejno naloži premog in izpusti koks.

 

Značilnost 2: Vrata peči se lahko hitro zaprejo po izpustu koksa, kar lahko učinkovito podaljša življenjsko dobo opek za peč in uresniči neprekinjeno delovanje koksarne, s čimer se pripravi na naslednji test peči.

 

Funkcija 3: Voziček za nakladanje premoga lahko enostavno naloži premog in izpusti koks, kar zmanjša intenzivnost ročnega dela.

 

Značilnost 4: Struktura peči simulira karbonizacijsko komoro z eno luknjo industrijske koksarne. Stene peči na obeh straneh se lahko ogrevajo neodvisno. Za izboljšanje učinkovitosti prenosa toplote in zagotavljanje občutljivosti regulacije temperature se uporabljajo karbonizirane silicijeve opeke, ki so odporne na ekstremni mraz in vročino.

 

Značilnost 5: Silicijeve ogljikove palice so razporejene na obeh straneh stene peči, nadzorni program, ki ga izvaja računalnik, pa ločeno nadzoruje temperaturo sten peči na obeh straneh, da izboljša natančnost nadzora temperature.

 

Lastnost 6: Opremljen z napravo za čiščenje okolja izpušnih plinov, ki jo je neodvisno razvilo naše podjetje. Za doseganje emisij brez onesnaževanja sta sprejeta visokoučinkovito zgorevanje v votlini in metoda vbrizgavanja zadnjega vodnega filma. Celoten sklop naprav za koksarne lahko varno deluje, tudi če nenadoma prekine elektriko.



Proizvodnja našega podjetja vključuje:avtomatski inteligentni petrografski sistem za analizo premogovega koksa,simulirana koksarna pod pritiskom,merilna naprava za reaktivnost koksa in moč po reakciji, instrument za merjenje koloidne plasti bitumenskega premogaGieselerjev plastometer s konstantnim navorom na bitumenski premog, vključno z desetinami različnih kamnin premoga, kakovostjo premoga, opremo za predhodni pregled koksa in železa.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.