Uvod v simulirano serijsko opremo koksarne pod pritiskom

2024-03-02 11:55

40 kg simulirana koksarna pod pritiskom——TT-YLD1-40KG

Dvojna postaja 40 kg simulirana koksarna pod pritiskom——TT-D40K

Tehnične lastnosti

1. Podpora dolgotrajnemu parniku na premog, ki ga je neodvisno razvilo in proizvedlo naše podjetje, debelina stene je 10 mm, življenjska doba pa več kot 6 mesecev pri normalni uporabi; medtem ko je debelina stene podobnih izdelkov 5-6 mm, življenjska doba pa le 2 meseca, kar ima za posledico višje kasnejše stroške uporabe. Struktura parnika za premog našega podjetja ima strukturo oblikovanja brezšivnih cevi; medtem ko je parnik za premog podobnih izdelkov večinoma varjen ob strani po zvitju, varilno odprtino pa je enostavno odpreti in zavariti v poznejši fazi, kar povzroči, da se eksperimentalni katran prelije, oprime žice peči in zažge peč. Peč se lahko normalno uporablja 2 leti, tako da je potrebno peč menjati vsaka 2 meseca, kar poveča dodatne stroške uporabe.

2. Opremljen s čistilno napravo za varstvo okolja izpušnih plinov, ki jo je neodvisno razvilo naše podjetje. Zgorevanje z visokim izkoristkom v komori in naknadno vbrizgavanje vodnega filma sta sprejeta za realizacijo izpusta brez onesnaževanja. Celotna koksarna lahko varno deluje, tudi če pride do nenadnega izpada električne energije.

3. Sprejeto je trifazno uravnoteženo napajanje, ravnotežje električnega omrežja pa se uporablja za natančen nadzor temperature srednjega in spodnjega odseka stene peči hkrati, kar zagotavlja dobro korelacijo med rezultatom koksanja in proizvodnja koksarne. Za zmanjšanje stroškov ga je mogoče zamenjati ločeno.

load coke oven     test coke oven


100 kg simulirana koksarna pod tlakom——TT-100K

Tehnične lastnosti

Ta sistem je testna koksarna med 200 kg polindustrijsko preskusno koksarno in laboratorijsko 7 kg in 20 kg majhno koksarno. Ne samo da ohranja prednosti 200 kg koksarne, ampak tudi premaga veliko količino vzorca premoga in dolg cikel koksanja. Pomanjkljivost visoke delovne intenzivnosti je zamenjava 200 kg koksarne. Hkrati odpravlja tudi pomanjkljivosti laboratorijskih 7 kg in 20 kg malih koksarniških peči z ozko širino peči in majhno prostornino vzorca koksa. Ima nakladalno zmogljivost premoga40 kg naenkrat in uporablja 1/4-metrski boben Kum za identifikacijo koksa in industrijskih koksarn. Namen identifikacije koksa je podoben (to je težko doseči v 7kg in 20kg koksarnah). Edinstvena konstrukcijska zasnova in uporaba treh uravnoteženih obremenitev uporabljajo računalniki in PLC za doseganje ločenega in natančnega nadzora temperature sten peči, kar zagotavlja dobro korelacijo med rezultati koksanja in proizvodnjo koksarn. Indeks trdnosti koksa je intuitiven in rezultati testa so dobro ponovljivi.

 simulated pressurized coke oven

Ta serija opremeimenuje se tudi obremenitvena koksarna, testna koksarna, simulirana koksarna pod tlakom, obremenitvena koksarna.



40-kilogramska simulirana koksarna pod tlakom našega podjetja se imenuje tudi obremenjena koksarna, testna koksarna, 40-kilogramska mala koksarna itd. Uporablja se z napravo za čiščenje okolja iz odpadnega plina iz koksarne.

Simulirana koksarna pod tlakom z dvojno postajo 40 kg se imenuje tudi eksperimentalna koksarna z 80 kg obremenitve, 80 kg koksarna, koksarna z dvema postajama, koksarna z dvojno postajo 40 kg itd. Uporablja se z okoljevarstveno čistilno napravo za odpadni plin koksarne.

100 kg simulirana koksarna pod tlakom našega podjetja se imenuje tudi 100 kg koksarna za preskus obremenitve, 100 kg koksarna itd. Uporablja se z napravo za čiščenje okolja iz izpušnih plinov iz koksarne.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.