Vodilne tehnične prednosti sistema PETRO

2023-08-12 09:37

Vodilne tehnične prednosti sistema PETRO


·Vir tehnologije:Kristalizacija šestdesetletne tehnične precipitacije ekipe profesorja Zhou Shiyonga (ustanovitelja uporabne petrologije premoga), znanega avtoritativnega strokovnjaka na področju premoga in kamnin na Kitajskem! Industrija najprej! Natančnost samodejnega zaznavanja kamnine premoga je visoka! visoka hitrost! Resnično je primeren za izdelavo dnevnih vzorcev, ki jih je treba pregledati v industriji koksanja in pranja premoga!

·Moč izdelka:Popolnoma nov nadomestni izdelek tradicionalnih instrumentov za testiranje premoga in kamnin! Veliko uvoženih inštrumentov iz Nemčije in Združenih držav je bilo spremenjenih! V zadnjih osmih letih je bilo na stotine uporabnikov strogo primerjanih in preverjenih z arbitražo! Znamka, ki se uporablja od ust do ust v kitajski premogovništvu!

·Močna ekipa:Strokovnjaki iz industrije, nekdanja desna roka profesorja Zhouja – ga. Zhao osebno odpravi napake v vsaki tovarniški opremi! Poskrbite, da bodo podatki točnejši! Ekipa profesionalnih inženirjev, ki so bili deležni sistematičnega usposabljanja, varnejše poprodajne storitve!

·Funkcija kakovosti:Osnovna strojna oprema avtomatskega inteligentnega sistema za petrografsko analizo premogovega koksa je vsa uvožena iz Nemčije! Visoka natančnost, vzdržljivost in ni slabo! Vse funkcije, premog in koks je mogoče analizirati! Različne metode detekcije, tako ročne kot avtomatske! Uporabljajo ga lahko proizvodne, raziskovalne in arbitražne enote!



Na kratko, sistem PETRO avtomatskega inteligentnega petrografskega sistema za analizo premogovnega koksa je daleč pred različnimi podobnimi izdelki doma in v tujini v smislu natančnosti, stabilnosti, linearnosti, tehnologije samodejne identifikacije, funkcij zaznavanja in funkcij programske analize.


1. Visoka natančnost samodejnega zaznavanja!

Z uporabo inteligentnega algoritma z več funkcijami je natančnost prepoznavanja različnih skupin vitrinita iz premoga blizu 100 %, samodejno pa lahko zazna tudi težko zaznavne vrste premoga, kot sta lignit in antracit, kar je trenutno edino!(Opomba: drugi podobni izdelki ne morejo natančno in samodejno zaznati teh dveh premogov!)Trenutno je bilo po velikem številu preskusov prve proizvodne prakse dokazano, da so rezultati preskusov različnih premogov znotraj napake nacionalnega standarda.

 

2. Hitrost samodejnega zaznavanja je hitra!

En sam premog 5-8 minut/vzorec; mešani premog 15-20 minut/vzorec; na dan je mogoče pregledati več kot 50 vzorcev; posebej primeren za hiter pregled velikih količin premoga, ki vstopa v tovarno, pogodbena poravnava; hkrati pa se lahko uporablja tudi za spremljanje razmerja mešanja premoga itd., kot je priročno.

 

3. Protislovje med natančnostjo in samodejnim prepoznavanjem je popolnoma razrešeno!

Ker je tradicionalna natančnost zaznavanja fotometra podobnih izdelkov le 12 števk (raven 4096) in je ni mogoče samodejno identificirati;

Izdelki, ki uporabljajo slikovno metodo, imajo nezadostno natančnost, le 8 bitov (raven 256), kar ne more izpolniti zahtev nacionalnega standarda;

PETRO sistem sprejme večfunkcijski inteligentni algoritem za natančno identifikacijo, hkrati pa sprejme 16-bitno visoko natančno tehnologijo zaznavanja podatkov, ki odlično rešuje problem nezdružljivosti točnosti in natančnosti pri različnih podobnih izdelkih doma in v tujini! Tehnologija je močnejša od podobnih izdelkov!

 

4. Celotna zmogljivost je popolnoma v skladu z mednarodnimi standardi!

Visoka natančnost: z uporabo električno sklopljenega območnega detektorja lahko natančnost doseže 16 bitov (raven 65536). Precej boljši od tradicionalnih fotometrov (vključno s: fotopomnoževalnimi cevmi in nizi CCD itd., natančnost zaznavanja je samo 12 bitov (4096 stopenj)).

Dobra stabilnost: Ni potrebe po visoki napetosti (tradicionalni detektorji s fotopomnoževalno cevjo potrebujejo za delovanje visoko napetost 2000 V) in jo je mogoče zaznati po vklopu brez predgretja! Izmerjeno stabilnost je mogoče stabilizirati na tretji decimalni vejici, kar je za red velikosti boljše od nacionalnega standarda;

Dobra linearnost: metoda štirih standardov je primerjalno preizkušena in razlika med teoretično vrednostjo in izmerjeno vrednostjo katerega koli standardnega vzorca je znotraj nacionalnega standarda.

 

5. Celoten postopek samodejnega zaznavanja je mogoče izslediti in naknadno popraviti, da se zagotovi točnost vsakega rezultata meritve!


Med celotnim postopkom samodejnega zaznavanja se lahko slika vsakega območja zaznavanja in 16-bitni visoko natančni podatki ustrezne točke"posneto"v realnem času; po končanem poskusu lahko programska oprema prikliče dejansko situacijo zaznavanja vsakega območja zaznavanja, na primer Če se odkrijejo napake, jih je mogoče popraviti in ponovno izdati poročilo o odbojnosti in kvantitativno poročilo o komponentah, kar lahko učinkovito zagotovi natančnost vsakega rezultata testa! Tehnologija je močnejša od podobnih izdelkov!


6. Opremljen z visoko natančnim sistemom za nadzor ostrenja s kompenzacijo v realnem času!


V procesu samodejnega zaznavanja premoga sta identifikacija komponent in garancija goriščne razdalje dva pomembna dejavnika, ki vplivata na točnost rezultatov. PETRO sistem za premog prevzame tehnologijo za prepoznavanje inteligentnih algoritmov z več funkcijami za popolno rešitev problema samodejnega prepoznavanja komponent premoga; hkrati je opremljen z visoko natančnim sistemom za nadzor ostrenja v realnem času, ki rešuje problem jamstva goriščne razdalje v celotnem procesu samodejnega zaznavanja, učinek pa je veliko boljši od podobnih izdelkov Edinstven mehanski pristop in metoda ročnega prilagajanja rešuje problem nepravočasnega sledenja fokusu. Naprednejši od podobnih izdelkov!


7. Popolna funkcija!

Lahko zazna naključno odbojnost, največjo odbojnost premogovega vitrinita, kvantifikacijo mikrokomponent kamnine premoga, kvantifikacijo optične strukture koksa in parametre por bloka koksa. Med njimi je mogoče samodejno ali ročno preveriti naključno odbojnost skupine vitrinita in parametre porazdelitve por fokusa bloka.

Tudi druge funkcije programske opreme so močnejše od podobnih izdelkov: ima vrsto funkcij, kot je segmentacija meja mešanja premoga, odstranjevanje in segmentacija, ki se prilega krivulji, simulirano mešanje proizvodnega premoga, povprečenje več poročil za odpravo napak pri vzorčenju in zbirka podatkov.


Priloga: Predstavitev profesorja Zhou Shiyonga


Coal Testing EquipmentProfesor Zhou Shiyong je vodilni strokovnjak na področju premogovnega koksa na Kitajskem, ustanovitelj mednarodne uporabne petrologije premoga, znani avtoritativni strokovnjak na področju merjenja in nadzora premogovnih kamnin na Kitajskem ter izumitelj prve kitajske premogovne kamnine oprema za testiranje v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja; dosežki vključujejo: nacionalno nagrado za napredek v znanosti in tehnologiji, nacionalno nagrado za izume, zlato nagrado nacionalne komisije za znanost in tehnologijo, deželno in ministrsko nagrado za napredek v znanosti in tehnologiji itd.; izdal 4 monografije in prevode; objavili več kot 50 industrijskih člankov; , Avstralija in druge države, povabljene kot višji gostujoči učenjak za tehnično vodenje; ima velik ugled v mednarodni industriji premogovnega koksa; je član šestega, sedmega,


Podjetja za proizvodnjo premogovnega koksa imajo veliko in zapletene vzorce, ki jih je treba dnevno pregledati, slabost tradicionalnega ročnega pregleda opreme za premog in kamen pa je počasna hitrost, natančnost pa je v celoti odvisna od izkušenj operaterja, ki ne more zadovoljiti proizvodnih potreb. Profesor Zhou Shiyong že desetletja raziskuje tehnologijo natančnega avtomatskega zaznavanja premoga in kamenja. Kasneje je s skupnimi prizadevanji dveh generacij njegovega desnega pomočnika, g. Zhao Junguoja, končno razvil produktivno in praktično opremo za avtomatizacijo premoga in kamnin v pravem pomenu besede - MSP9000C avtomatski mikroskopski sistem za analizo premoga. Ima vrsto prednosti, kot so visoka hitrost, natančni rezultati, samodejno in ročno zaznavanje ter analiza premogovega koksa. Povsem prednjači pred podobnimi izdelki različnih blagovnih znamk doma in v tujini; pogosto se uporablja v skoraj 400 podjetjih, kot so Shougang Group (Pekinški tehnološki raziskovalni inštitut), Ansteel Group Co., Ltd., China Baowu Steel Group Co., Ltd., Baosteel Group Xinjiang Bayi Iron and Steel Co., Ltd. uporabnikov ter izvažajo v Malezijo in druge države.


Coal Testing Equipment          Coal Testing Equipment

Profesor Zhou in monografija, ki sta jo skupaj izdala profesor Zhou in g. Zhao.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.