stroj za površinsko obdelavo lahke pločevine za opis izdelka iz premoga

2024-06-20 15:42

stroj za površinsko obdelavo lahke pločevine za premog

opis izdelka


Patentirani tehnološki izdelek našega podjetja, stroj za površinsko obdelavo lahkih pločevin za premog, je podporna oprema zainstrumenti za petrografsko analizo premogovega koksa.

 light sheet surface treatment machine for coal

Oprema je namizna struktura z dvojnim diskom. Uporablja uvožen nadzorni sistem PLC, ki je preprost in stabilen za uporabo. Šest kvalificiranih vzorcev je mogoče pripraviti v približno 2 minutah. Postopek brušenja in poliranja lahko samodejno časovno in kvantitativno razprši vodo in sredstva za poliranje, samodejno nadzoruje pretok in čim bolj prihrani porabo sredstev za poliranje in drugega potrošnega materiala.

 

Če se uporablja v povezavi s patentiranim optičnim strojem za pihanje rezin našega podjetja in ultrazvočnim čistilnim strojem, lahko zagotovi, da so pripravljene optične rezine kamnine premoga brez kakršnih koli madežev in prask ter da sta zgornja in spodnja površina popolnoma vzporedni, s skoraj popolnim učinkom , ki enostavno izpolnjuje zahteve za popolnoma avtomatsko testiranje optičnega poliranja površine rezine. Neizkušeno osebje ga lahko upravlja, kar popolnoma reši industrijski problem nekvalificiranih optičnih rezin zaradi nezadostnih izkušenj laboratorijskega osebja!

 

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.