Predstavitev izdelka simulirane koksarne pod pritiskom

2024-03-20 16:10

Predstavitev izdelka simulirane koksarne pod pritiskom


Ekskluzivni patentirani tehnološki izdelek našega podjetja: simulirana koksarna pod pritiskom, znana tudi kot"obremenitveni test koksarne", je posodobljen izdelek tradicionalne testne koksarne. Ima značilnosti tesnega tesnjenja, bolj enakomernega segrevanja v treh stopnjah in lahko simulira pritisk. Skladen je z vrednostjo CSR, ki jo dejansko proizvedejo velike industrijske koksarne. Lahko se uporablja za vodenje mešanja premoga.

 

Razdeljen je na enopostajne, dvojne postaje, 40 kg, 100 kg in druge sloge oblikovanja. Slog z dvojno postajo lahko doseže neprekinjeno zaznavanje in ima prednost prihranka eksperimentalnega časa in porabe električne energije.


loaded coke oven  test coke oven  simulated pressurized coke oven



40 kg simulirana koksarna pod tlakom našega podjetja se imenuje tudi obremenjena koksarna, testna koksarna, 40 kg majhna koksarna itd. 

Simulirana koksarna pod tlakom z dvojno postajo 40 kg se imenuje tudi poskusna koksarna z obremenitvijo 80 kg, koksarna z 80 kg, koksarna z dvema postajama, koksarna z dvojno postajo 40 kg itd. 

100 kg simulirana koksarna pod tlakom se imenuje tudi 100 kg koksarna s preskusno obremenitvijo, 100 kg koksarna itd. Uporabljajo se z napravo za čiščenje okolja iz izpušnih plinov iz koksarne.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.