TT-DZ-40KG 40KG preskusna koksarna s spodnjim nalaganjem

2024-06-06 13:45

Za sprejem toplotne trdnosti premoga, ki vstopa v tovarno! 

TT-DZ-40KG 40KG preskusna koksarna s spodnjim nakladanjem


automatic intelligent coal coke petrographic analysis systemsimulated pressurized coke oven

●Predstavitev izdelka 40KG preskusne koksarne s spodnjim nakladanjem

40 KG preskusna koksarna s spodnjim nakladanjem, ki jo proizvaja naše podjetje, uporablja metodo nalaganja premoga s spodnjega dela in je opremljena z elektrohidravlično dvižno napravo za samodejno nalaganje premoga in odstranjevanje koksa.

Vrata peči se samodejno odpirajo in zapirajo z dobrim tesnjenjem. Vrata peči se lahko po izpustu koksa hitro zaprejo, kar lahko učinkovito podaljša življenjsko dobo opek za peč in omogoči neprekinjeno delovanje koksarne, da se pripravi na naslednjo peč. Voziček za nakladanje premoga lahko enostavno naloži premog in odstrani koks, kar zmanjša ročno delo.

Struktura peči simulira karbonizacijsko komoro z eno luknjo industrijske koksarne. Stene peči na obeh straneh se ogrevajo neodvisno. Stene peči karbonizacijske komore so izdelane iz opek iz silicijevega karbida, ki so odporne na ekstremni mraz in vročino, da izboljšajo učinkovitost prenosa toplote in zagotovijo občutljivost regulacije temperature.

Grelni element je silikonska karbonska palica, ki je nameščena na obeh straneh stene peči. Nadzorni program, ki ga izvaja računalnik, nadzira temperaturo sten peči na obeh straneh posebej, da izboljša natančnost nadzora temperature. Temperaturo sredice koksne pogače in temperaturo sten peči na obeh straneh zbira termočlen, prikaže pa jo in zabeleži računalnik.

Preskusna koksarna je opremljena tudi s sistemom za obdelavo zgorevalnega plina v koksarniškem plinu, ki zagotavlja, da emisije koksarniškega plina izpolnjujejo zahteve varstva okolja.

●Uporaba 40KG preskusne opreme za koksarne s spodnjim nalaganjem

Analizirajte izkoristek koksa, indeks toplotne trdnosti (CRI, CSR) mešanice premoga ali posameznega premoga in izvedite eksperimentalne raziskave o konvencionalnem in nabijajočem koksanju. Zagotavljanje eksperimentalnih raziskovalnih podatkov za racionalno uporabo virov premoga in izboljšanje kakovosti koksnih izdelkov za usmerjanje in izboljšanje proizvodnje. Prav tako lahko raziščemo primerne pogoje mešanja premoga na podlagi indeksa toplotne intenzivnosti nastajanja koksa, sklepamo na ekonomičnost in možnost proizvodnje ter zagotovimo materiale za racionalno izrabo premogovnih virov.



Proizvodnja našega podjetja vključuje:avtomatski inteligentni petrografski sistem za analizo premogovega koksa,simulirana koksarna pod pritiskom,merilna naprava za reaktivnost koksa in moč po reakciji, instrument za merjenje koloidne plasti bitumenskega premogaGieselerjev plastometer s konstantnim navorom na bitumenski premog, vključno z desetinami različnih kamnin premoga, kakovostjo premoga, opremo za predhodni pregled koksa in železa.

 

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.