Usposabljanje o varni proizvodnji v delavnici

2024-09-30 14:45

Usposabljanje o varni proizvodnji v delavnici

Podjetje Liaoning Tuotai Intelligent Technology Co., Ltd. je pred kratkim organiziralo sestanek o varnosti proizvodnje. Namen tega srečanja je nadaljnja krepitev varnostne ozaveščenosti zaposlenih, izboljšanje ravni upravljanja varnosti delavniške proizvodnje ter zagotavljanje nemotenega poteka proizvodnih in operativnih dejavnosti podjetja.

Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system    40kg simulated pressurized coke oven

Sestanek sta gostila direktor elektro delavnice in direktor službe za varnost. Na sestanku so podrobneje razdelali varnostne predpise, delovne postopke ter morebitna varnostna tveganja in protiukrepe v procesu delavniške proizvodnje.

 

Na izobraževalnem sestanku sta direktor elektro delavnice in varnostni uradnik z živahno delitvijo primerov in poglobljenimi razlagami poglobila sodelujoče zaposlene v zavedanje pomena varnostne proizvodnje. Poudaril je, da je varnostna proizvodnja temelj razvoja podjetništva in da v nobenem trenutku ne sme biti ohlapnosti ali malomarnosti.

 

S tem sestankom usposabljanja o varnostni proizvodnji so zaposleni v podjetju Liaoning Tuotai Intelligent Technology Co., Ltd. ne le izboljšali svoje ozaveščenosti o varnosti, ampak so tudi obvladali več varnostnega znanja in veščin. Vsi so izrazili, da bodo naučeno uporabili v dejanskem delu in prispevali lastno moč k varnostni proizvodnji podjetja.

Measuring device for coke reactivity and post-reaction strength    Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.