Dodatne informacije o Gieselerjevem plastometru s konstantnim navorom na bitumenski premog(2.1)

2024-03-12 17:02

Dodatne informacije o Gieselerjevem plastometru s konstantnim navorom na bitumenski premog(2.1)

Bituminous coal constant-torque Gieseler plastometer         Bituminous coal fluidity equipment



Ta opis je tehnični opis in je namenjen dopolnitvi ustreznega tehničnega opisa o" Gieselerjev plastometer s konstantnim navorom na bitumenski premog"v priročniku izdelka. Vsebina v opisu vsebuje empirične napotke našega tehničnega in vzdrževalnega osebja. Pri dejanski uporabi je treba upoštevati tudi posebne zahteve"Ugotavljanje plastičnosti premoga - Metoda plastičnosti s konstantnim momentom tipa Ji GB/T 25213-2010"(v nadaljevanju"Nacionalni standard").


1. Opredelitev pojmov

Pretočnost: nacionalni standard je"številk na minuto". Merilo vrtilne hitrosti mešalne lopatice, ki se uporablja za izražanje rezultatov meritev fluidnosti.Vsak polni obrat mešalne lopatice za 360° je razdeljen na 100 stopinj številčnice. Skupno število stopinj številčnice, ki jih zavrti mešalna lopatica na minuto, je njena vrtilna hitrost dd/min (DDPM).

Začetna temperatura mehčanja: temperatura, ko hitrost mešalne lopatice prvič doseže 1dd/min (DDPM) in nato doseže vsaj 1dd/min (DDPM).

Na splošno morajo biti pogoji za ustvarjanje začetne fluidnosti neprekinjen čas zbiranja 2 minut. Če je tečnost v prvi minuti>1DDPM, vendar je fluidnost v drugi minuti <1DDPM, to ne šteje kot ustvarjanje začetne fluidnosti.Samo ko miruje>1DDPM v 2. minuti, ali se lahko šteje, da je začetna likvidnost ustvarjena. Začetna fluidna temperatura je temperatura v prvi minuti.

Najvišja temperatura fluidnosti: temperatura, pri kateri doseže največjo hitrost vrtenja mešalne lopatice.Teh podatkov ni mogoče ustvariti, dokler ni končan celoten postopek merjenja.

Končna temperatura fluidnosti: temperatura, pri kateri hitrost vrtenja mešalne lopatice končno doseže 1DDPM.Ker se hitrost pretočnosti meri v minutah, je nemogoče vsakič natančno zbrati trenutek, ko končno doseže 1DDPM. Zato je končna fluidnostna temperatura trenutek, ko fluidnost pade nazaj po prvem zbiranju in je fluidnost 0DDPM < fluidnost < 1DDPM. temperaturo.

Temperatura strjevanja: temperatura, ko se mešalna lopatica preneha vrteti.

Območje plastičnosti: razlika med temperaturo strjevanja in začetno temperaturo fluidnosti.

Največja fluidnost: vrednost fluidnosti, ko vrtenje mešalne lopatice doseže največjo vrednost.

LOG vrednost:Vrednost po zaokroževanju na podlagi metode zaokroževanja"maksimalna pretočnost"v nacionalnem standardu.Metoda zaokroževanja: logaritem največje fluidnosti z osnovo 10, pri čemer upoštevamo 2 decimalki.

Predpostavimo: največji položaj mobilnosti X, to je vrednost LOG = log (X)



Gieselerjev plastometer za bituminozni premog s konstantnim navorom našega podjetja se imenuje tudi oprema za pretočnost bituminoznega premoga, merilni instrument za bituminozni premog Gieseler, oprema za pretočnost bituminoznega premoga Gieseler. Razdeljen je na opremo za pretočnost z eno pečjo na bitumenski premog, opremo za pretočnost z dvojno pečjo na bituminozni premog.


 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.