Samodejni inteligentni petrografski sistem za analizo premogovega koksa (Samodejno pozicioniranje standardne različice vzorca) tehnične prednosti

2024-06-17 15:42

Avtomatski inteligentni petrografski sistem za analizo premogovega koksa

(Samodejno pozicioniranje standardne vzorčne različice)

tehnične prednosti

Prednost 1: Odpravite podatkovne napake, ki jih povzroči prepoznavanje s človeškim očesom.

Običajna različica opreme za analizo premoga in kamnin zahteva, da laboratorijski tehnik poišče določeno točko standardnega vzorca in med preskusom sam prilagodi fokus. Različni laboratorijski tehniki imajo različno vizijo in navade, kar zlahka vodi do različnih številčnih rezultatov različnih poskusov.

Različica standardnega vzorca za samodejno pozicioniranje instrumenta za petrografsko analizo premogovega koksa lahko samodejno premakne koordinate X in Y na določeno točko in lahko tudi samodejno izostri. Odpravlja človeške dejavnike motenj in numerični rezultati različnih poskusov so si zelo podobni.

 automatic intelligent coal coke petrographic analysis system

Prednost 2: Hitro zaznavanje, prihranek časa.

Običajna različica opreme za analizo premoga in kamnin zahteva, da laboratorijski tehnik poišče določeno točko standardnega vzorca in med preskusom sam prilagodi fokus. Zlasti za nekvalificirane laboratorijske tehnike iskanje položaja zahteva prilagajanje naprej in nazaj, kar je izjemno dolgotrajno.

Umeritvena različica instrumenta za petrografsko analizo premogovega koksa ne zahteva zgornje operacije. Samo kliknite z miško, da samodejno premaknete koordinate X in Y na določeno točko in fokus.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.