Več "hroščev" pri nabavi instrumentov za petrografsko analizo premogovega koksa.

2023-10-07 13:42

Več"hrošči"pri nabavi instrumentov za petrografsko analizo premogovega koksa.


1. Bodite pozorni na t.i "uvožene blagovne znamke ali avtoritativne institucije"in ignoriraj "dejansko bojno zmogljivost".

Tehnologija premoga in kamenja podjetja Liaoning Tuotai izvira iz več kot 60-letnega tehničnega padavin, uporablja pa jo skoraj 400 domačih uporabnikov. Učinek je veliko boljši kot pri nekaterih t.i"Nemške uvožene znamke"ali na novo razvite izdelke"določen avtoritativni oddelek"; Liaoning Tuotai je skoraj preoblikoval vso opremo znamke na trgu, vendar je druga podjetja nikoli niso preoblikovala.


2. Bodite pozorni na"mikroskopin ignorirajte"merilni in krmilni sistem".

Najpomembnejša stvar priavtomatski inteligentni petrografski sistem za analizo premogovega koksaali je"merilni in krmilni sistem", ne mikroskop. celo"izdelava vzorcev in mletje vzorcev"je pomembnejši od mikroskopov.Razvrstitev po pomembnosti: merilni in krmilni sistem>izdelava vzorcev, mletje vzorcev>mikroskop.Skratka: merilni in nadzorni sistem, ki je enostaven za uporabo, podatki so še vedno točni, tudi če je nameščen na najcenejšem mikroskopu na svetu. Nasprotno, če merilni in nadzorni sistem ni enostaven za uporabo, tudi če je nameščen na najboljšem mikroskopu na svetu, bodo podatki netočni.


3. Je jedro"algoritem za prepoznavanje"natančno? Je preizkušen v praksi?

Poleg ročnega testiranja vzorcev, če želite uporabiti avtomatsko premog in kamnino, je bistvo, ali so podatki točni,"identifikacijski algoritem". Vendar uporabniki ne znajo razlikovati. Vsako podjetje ima svojo patentirano tehnologijo in ponudbenih pogojev ni mogoče izpostaviti. Zato se lahko kot končni uporabnik zanesete le na"količino delovanja in učinke uporabe"do"pomagati pri sojenju"ali je dobro ali slabo.


4. Ali je"priročnik"oz"samodejno"?

"Ročno retuširanje"in"ročno ostrenje"niso samodejni. V praksi rezultati niso dobri; obstajata dve veliki pomanjkljivosti metode urejanja slik:

① Počasna hitrost: popolno popravilo traja več kot 1 uro; za"delno"popravilo histograma, obstaja problem"samo odštevanje, ne seštevanje". Ustrezni podatki neprepoznane slike v procesu se ne bodo pojavili v končnem rezultatu. Na histogramu tega ne morete popraviti, tudi če želite. Revidirani rezultati so še vedno netočni;

②Natančnost je odvisna od izkušenj laboratorijskega tehnika; ena oseba bo popravila rezultat.


5. Uporaba "poceni"kot "drago"

Razlika medti"avtomatski brusilni stroj" inresničen"stroj za površinsko obdelavo lahke pločevine za premog".Razlika v ceni je več kot 50.000.

Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system      

Tako imenovani"popolnoma avtomatski stroj za brušenje in poliranje": Lahko obdela samo 3 vzorce naenkrat; nima 7 načinov LCD zaslona; nima funkcij, kot sta samodejno splakovanje in samodejno preklapljanje velikih in majhnih pretokov.

Resničen" popolnoma avtomatski stroj za površinsko obdelavo premoga": Vsakič lahko obdela 6 vzorcev; LCD zaslon PLC krmili 7 načinov preklapljanja; visoka hitrost, 20 sekund/vzorec; vzdržljiv.



Razlika med "navaden stroj za rezanje"oz"mala stružnica" in"stroj za oblikovanje kolone koksa"; razlika v ceni je več kot 50.000;

Automatic intelligent coal char microscopic analysis system

Po rezanju je a"kvadratni blok", ki ga ni mogoče dati v"popolnoma avtomatski stroj za površinsko obdelavo premoga"za brušenje in poliranje; ni primeren za ujemanje.

Uporaba poceni"mala stružnica"pretvarjati se, da sem a" popolnoma avtomatski stroj za oblikovanje stebrov koksa", brez pnevmatskega vpenjanja končni učinek ni dober.

Resnično predani"popolnoma avtomatski stroj za oblikovanje stebrov koksa"ima vrsto funkcij, kot so nadzor LCD zaslona, ​​pnevmatsko vpenjanje, samodejno teleskopsko vrtanje, samodejno pršenje vode za zmanjšanje prahu in varno rezanje z zunanjimi ročaji po izmetu.


6. Tako imenovano vprašanje povečave leče, ki je v skladu z "novim nacionalnim standardom".

Pri tekmovanju ni druge poti, samo uporabite"50x potopitev v olje"kot laični izraz.

Pravzaprav ima CMOS ali CCD detektor, ki se uporablja pri slikovni metodi, samo"nekaj mikronskih ravni"na slikovno enoto. Tudi če je številka povečave mikroskopa 0, je še vedno v skladu z zahtevo, da je"območje zaznavanja ne presega 10 mikronov v premeru"; uporabnik pa lahko izbere 20x ali 50x. Ne moremo trditi, da lahko kateri koli proizvajalec opreme ustreza samo 20x, ne more pa 50x. To je čisto laični izraz, ki ne razume.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.