Tehnične značilnosti simulirane koksarne pod pritiskom

2024-03-24 16:10

Tehnične značilnosti simulirane koksarne pod pritiskom


1. Opremljen z dodatki za koksarne z dolgo življenjsko dobo, ki jih je neodvisno razvilo in proizvedlo naše podjetje, ima uparjalnik debelino stene 10 mm in življenjsko dobo več kot 6 mesecev pri normalni uporabi; medtem ko imajo podobni izdelki debelino stene 5-6 mm in življenjsko dobo le 2 meseca. Povzroča povečane kasnejše stroške uporabe. Struktura parnika za premog našega podjetja ima enodelno strukturo brezšivne cevi; medtem ko je večina premogovnih parnikov podobnih izdelkov valjanih plošč in nato stransko varjenih. Varilni priključek se pozneje enostavno odpre, kar povzroči, da se poskusni katran prelije, oprime žice peči in zažge peč. Peč je običajno uporabna 2 leti, zato je potrebno peč menjati vsaka 2 meseca, kar poveča dodatne stroške uporabe.

loaded coke oven

2. Podprto z neodvisnimi raziskavami in razvojem našega podjetja Naprava za čiščenje okolja iz izpušnih plinov iz koksarne Z visoko učinkovitim zgorevanjem v votlini in vbrizgavanjem zadnjega vodnega filma, emisije so brez onesnaževanja. Celotna koksarna lahko varno deluje, tudi če pride do nenadnega izpada električne energije.

test coke oven

3. Sprejeto je trifazno uravnoteženo napajanje, ravnotežje električnega omrežja pa se uporablja za natančen nadzor temperature srednjega in spodnjega odseka stene peči hkrati, kar zagotavlja dobro korelacijo med rezultati koksanja in proizvodnjo koksa pečica. In jih je mogoče zamenjati posamezno, da zmanjšate stroške.

simulated pressurized coke oven  loaded coke oven  test coke oven



40 kg simulirana koksarna pod tlakom našega podjetja se imenuje tudi obremenjena koksarna, testna koksarna, 40 kg majhna koksarna itd. 

Simulirana koksarna pod tlakom z dvojno postajo 40 kg se imenuje tudi poskusna koksarna z obremenitvijo 80 kg, koksarna z 80 kg, koksarna z dvema postajama, koksarna z dvojno postajo 40 kg itd. 

100 kg simulirana koksarna pod tlakom se imenuje tudi 100 kg koksarna s preskusno obremenitvijo, 100 kg koksarna itd. Uporabljajo se z napravo za čiščenje okolja iz izpušnih plinov iz koksarne.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.