Gieselerjev plastometer s konstantnim navorom za bitumenski premog(oprema za pretočnost bituminoznega premoga)tehnične prednosti

2024-03-07 16:47

Gieselerjev plastometer s konstantnim navorom na bitumenski premog(oprema za pretočnost bitumenskega premoga) tehnične prednosti

Bituminous coal constant-torque Gieseler plastometer          Bituminous coal fluidity equipment

Prednost ena:

·Zgornji del mešalne lopatice Gieselerjevega plastometra s konstantnim navorom na bituminiziran premog našega podjetja je zasnovan s strukturo brez ležajev in ga katranski plin ne bo blokiral. Zato je natančnost visoka in ponovljivost podatkov še posebej dobra.

Zgornji del mešalne lopatice podobnih izdelkov ima nosilno strukturo. Med poskusom se zlahka zataknete zaradi navzgor lebdečega katranskega plina, ki poveča upor in povzroči izgubo točnosti podatkov, kar ima za posledico napačno grafiko.

Bituminous Coal Gieseler Measuring Instrument     Bituminous coal constant-torque Gieseler plastometer


Druga prednost:

Mešalna lopatica Gieselerjevega plastometra za bitumenski premog s konstantnim navorom našega podjetja ima edinstveno"glava vesla trikotne oblike"strukturo, ki se lahko samodejno centrira med vpenjanjem. Prepričajte se, da je nabit premog v najboljšem stanju z minimalnimi motnjami za poskus.

Podobni izdelki imajo a"ravno oblikovana glava vesla", ki ga je težko poravnati za samodejno vpenjanje. Obstaja določena verjetnost motenj v vzorcu premoga, zaradi česar bodo podatki netočni.

 Bituminous coal fluidity equipment     Bituminous Coal Gieseler Measuring Instrument

Tretja prednost:

·Gieselerjev plastometer za bituminozni premog s konstantnim navorom našega podjetja ima edinstveno popolnoma samodejno funkcijo vpenjanja za retorto, ki preprečuje mešanje vzorca premoga med ročnim vpenjanjem.

Podobni izdelki so ročno vpeti in zahtevajo ročno poravnavo.


Prednost štiri:

Visoko natančen podatkovni ampermeter s konstantno silo, edinstven za plastometer Gibbon s konstantnim navorom našega podjetja, lahko prikaže vrednost delovnega toka v miliamperih v realnem času podatkovne naprave s konstantno silo, zaradi česar je priročno opazovati elektromagnetno stabilnost.


Gieselerjev plastometer za bituminozni premog s konstantnim navorom našega podjetja se imenuje tudi oprema za pretočnost bituminoznega premoga, merilni instrument za bituminozni premog Gieseler, oprema za pretočnost bituminoznega premoga Gieseler. Razdeljen je na opremo za pretočnost z eno pečjo na bitumenski premog, opremo za pretočnost z dvojno pečjo na bituminozni premog.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.