Sistem PETRO 200AI dosegel "Top Ten Innovations"

2023-12-07 10:25

Sistem PETRO 200AI dosega"Deset najboljših inovacij"


1.Uporaba trenutnega naprednega"večfunkcijska inteligentna identifikacijska tehnologija"na področju avtomatskih meritev in kontrole premoga in kamnin je natančnost identifikacije vitrinita blizu 100%! (Patentirana tehnologija! Pridobljenih več nacionalnih patentov za izum!)


2.Sprejemanje trenutnega naprednega"tehnologija samodejnega ostrenja brez nadzora"na področju samodejnega merjenja in nadzora premoga in kamenja je fokus jasen skozi celoten proces in ročno pomožno ostrenje ni potrebno! Podatki so točni! Odličen učinek!


3.Operacija je tako priročna kot a"usmeri in ustreli kamero", in celo neizkušeno osebje lahko ustvari natančne podatke, kar močno olajša proizvodnjo in uporabo podjetja!


4.Kombinacija popolnoma samodejnega skeniranja in hitre priprave vzorcev lahko zazna 15-50 vzorcev/dan (8 ur). To je instrument, ki lahko resnično zadosti potrebam po nadzoru velikih količin premoga, ki vstopa v tovarno!


5.Ima funkcijo zagotavljanja odbojnosti in porazdelitve vitrinita ter sestave premoga in kamnine (razmerje med aktivnim in inertnim) hkrati v enem skeniranju. Celoten postopek se zaključi samodejno brez ročnega posredovanja. Ima visoko natančnost in lahko celovito oceni kakovost premoga.


6.Oprema, ki lahko zazna, ali je premog, ki vstopa v tovarno, pomešan z lignitom in antracitom, preprosto s samodejnim skeniranjem! Učinkovito preprečiti"izjemno slabe kakovosti"premoga pred vstopom v tovarno.


7.Naprave za merjenje poroznosti grudnega koksa"tehnologija identifikacije in segmentacije sprednjega vrha"(patentirana tehnologija!), ki popolnoma odpravi motnje, ki jih povzročajo mletje vzorcev in različne sestave koksnih sten. Rezultati so natančni in hitrost je hitra (približno 2 minuti/vzorec).


8.Z uporabo 16-bitnega (65536 ravni) visoko natančnega CCD-ja sta inteligentna identifikacija komponent in visokonatančno zaznavanje"eno"popolna rešitev! Popolnoma rešuje protislovje med tradicionalno fotometrsko metodo, ki je dovolj natančna, vendar ne more identificirati komponent, in slikovno metodo, ki lahko identificira komponente, vendar ni dovolj natančna. Resnično lahko uresniči visoko natančno, visoko natančno, popolnoma avtomatizirano tehnologijo hitrega zaznavanja premoga in kamenja. Hkrati ohranja funkcijo ročnega zaznavanja, ki je strogo v skladu z nacionalnimi standardi, njegova natančnost in stabilnost pa sta boljši od tradicionalnih fotometrov.


9.Celoten postopek samodejnega zaznavanja se posname in ga je mogoče"izslediti"do vsake podrobnosti. Odpokličete ga lahko kadar koli prek"nazaj"funkcijo za olajšanje poznejšega pregleda. Zagotavlja funkcije, kot je vrnitev k ponovnim meritvam in popravek navideznega območja fokusa ter ponovno statistično poročanje. ! Zlasti njegova tehnologija hitrega sledenja nazaj je hitra in praktična! Poleg tega je mogoče vse spremembe kadar koli razveljaviti. Za vodje je priročno, da kadar koli pokličejo, da preverijo, ali gre za goljufije podatkov itd. Funkcija je praktična.


10.Stopnja avtomatizacije je najvišja (avtomatsko premikanje, avtomatsko inteligentno ostrenje, avtomatska inteligentna analiza, avtomatsko generiranje poročil), kar je resnično popolna avtomatizacija. To je enakovredno"strokovnjaki" "neposredno"analizo vzorcev premoga. Tako samodejni rezultati kot ročni rezultati so znotraj nacionalne standardne napake. Ročno ni potrebno"za nazaj"popravite vsako sliko, s čimer prihranite čas in trud.


Ima tudi naslednje funkcije:

1.Polavtomatska funkcija zaznavanja optične strukture koksa;

2.Električna platforma je lahko ročna ali električna in ne vpliva na vrtenje vzorca, kar je primerno za zaznavanje največje odbojnosti in zaznavanje optične strukture koksa;

3.Funkcija samodejnega pretvorbe odbojnosti pri različnih temperaturah v standardno temperaturo;

4.Poročila se samodejno pretvorijo v zapisa WORD in EXCEL;

5.Simulirajte in sintetizirajte diagram mešanja proizvodnega premoga in izvedite pretvorbo teže vitrinita;

6.Povprečenje več poročil za odpravo napak pri vzorčenju;

7.Analiza polne funkcije premoga/koksa; na voljo je samodejno/ročno zaznavanje; slikovna metoda/fotometer dvojno zaznavanje; sledenje/ponastavitev/ponovno testiranje/pregled/popravek in niz tehnologij s polnimi funkcijami.

8.Tehnologija hitrega povratnega sledenja rešuje problem počasnega povratnega sledenja za podobne izdelke.


Sistem PETRO 200AI je preoblikoval veliko število podobnih izdelkov za reševanje vrste težav, kot sta počasna hitrost in slaba natančnost rezultatov, vključno z velikimi podjetji v državni lasti, kot so Wuhan Iron and Steel, Shougang in Daye Special Steel. Veliko se uporablja tudi v Anshan Iron and Steel Group, Eighth Iron and Steel Group, Hebei Iron and Steel Group, China Special Steel Group, Shanxi Coking in drugih proizvajalcih. Za podrobnosti si oglejte tabelo zmogljivosti.

Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.