Varnostni pregled delavnice in vodenje

2024-10-08 16:35

Varnostni pregled delavnice in vodenje

Da bi zagotovili varnost in stabilnost proizvodnega procesa, sta vodja električne delavnice in direktor mehanične delavnice Liaoning Tuotai Intelligent Technology Co., Ltd. organizirala strokovno usposabljanje za varno delovanje za zaposlene v oddelku. To usposabljanje ne zajema le pravilne uporabe različnih naprav v delavnici, temveč tudi poglobljeno uvaja preventivne ukrepe na različnih področjih, ki postavljajo trdne tehnične temelje za varno proizvodnjo podjetja.

Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system    40kg simulated pressurized coke oven

Pri usposabljanju elektro delavnice je vodja delavnice prevzel kombinacijo teorije in prakse. Najprej je podrobno razložil strukturo, princip in specifikacije delovanja električne opreme, da bi zagotovil, da ima vsak zaposleni poglobljeno razumevanje opreme. Vodja delavnice je med usposabljanjem poudaril tudi pomen varnih obratovalnih postopkov in zahteval od zaposlenih, da jih dosledno upoštevajo za zagotavljanje varnosti med delovanjem.

Enako razburljivo je bilo usposabljanje strojne delavnice. Vodja delavnice je oblikoval podroben načrt usposabljanja na podlagi dejanskega stanja delavnice. Najprej je predstavil vrste, zmogljivost in delovne točke strojne opreme, tako da so imeli zaposleni celovito razumevanje opreme v delavnici. Nato je z analizo primerov zaposlenim omogočil razumevanje varnostnih nevarnosti in protiukrepov, s katerimi se lahko mehanska oprema sreča med delovanjem. Poleg tega je poudaril tudi vsakodnevno vzdrževanje in vzdrževanje opreme, pri čemer od zaposlenih zahteva redne preglede in vzdrževanje, da se zagotovi dolgoročno in stabilno delovanje opreme.

 Measuring device for coke reactivity and post-reaction strength    Automatic intelligent coal coke petrographic analysis system

To usposabljanje za varno delovanje ni le omogočilo zaposlenim, da obvladajo več varnostnega znanja in veščin, ampak je tudi dodatno povečalo njihovo varnostno ozaveščenost. Zaposleni so povedali, da so skozi usposabljanje globlje spoznali opremo in postopke delovanja delavnice ter razumeli pomen varne proizvodnje. To usposabljanje je postavilo trdne tehnične temelje za bodočo varno proizvodnjo podjetja in zagotovilo močno jamstvo za trajnostni razvoj podjetja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.